Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mer personal?

Sponsrat inlägg

Ibland finns det ett stort behov av att rekrytera ny personal. Oavsett om det är en ny chef eller annan nyckelperson eller bara en junior roll du ska rekrytera, så kan det kännas svårt att hitta rätt person. Många företagare idag har inte heller rätt kompetens inom rekrytering och då kan det kännas tryggt att ta hjälp externt. När det handlar om att rekrytera till ledande positioner kan det vara extra svårt att hitta rätt person för rollen. 

 

Finnveden Executive är ett företag som hjälper till med just detta. De har funnits sedan 1984 och har därmed utvecklats till att bli ett av Sveriges mest ledande företag inom just chefsrekrytering, Executive Search och rekrytering av specialister. De som arbetar hos Finnveden Executive är alla seniora och erfarna management konsulter där alla har en bred karriär som ledarroll i näringslivet. De är även personligt intresserade av affärer, marknad och omvärlden, vilket innebär att de har en bred förståelse för sina kunders affär och behov 

 

När de får in ett nytt uppdrag får detta en ansvarig konsult, men alla i teamet är delaktiga för en lyckad rekrytering. De tar alltså till vara på alla konsulters kompetens och nätverk.

 

Genom att välja Finnveden Executive när du behöver rekrytera innebär att du får kvalité rakt igenom. De har en noga välarbetat metod som är individuellt anpassad och de tar ansvar och sköter hela upplägget åt dig. De har ett brett nätverk och deras kandidatdatabas har utvecklats under 30 år, därför har de en stor tillgång av kandidater som de erbjuder dig som kund. Du kan läsa mer om deras metod på deras hemsida. 

 

En annan viktig anledning till att välja just Finnveden Executive är på grund av deras starka personliga engagemang. De vill verkligen att deras kunder ska lyckas. För dem är varje uppdrag lika viktigt och förtjänar samma helhjärtade engagemang.

Lämna ett svar

Till startsidan