Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Assistenten

Sponsrat inlägg i samarbete med Ankarsrum

Jag vill ha en assistent!

Nu kanske ni tror att jag vill ha en assistent som kan hjälpa mig med saker som behöver göras. Så är inte fallet. Jag vill verkligen ha en assistent från ankarsrum. Den kan göra allt du vill i köket. baka bröd, pressa juice, göra korv, baka bulla och mycket mycket mer.

Dessutom är den snygg! En assistent som faktiskt kan stå framme i köket. Många gånger måste man plocka undan köksmaskiner vilket gör att man till slut slutar använda dem. En Ankarsrum assistent är såpass fin att den kan stå framme hela tiden, vilket gör att man faktiskt kommer att använda den mycket också.

Den är perfekt att köpa nu för snart kommer det vara december och det är då jag bakar och lagar mest mat på hela året. Tänk va kul att få göra julkorv tillsammans med barnen! Det blir också lättare med lussekatterna och andra saffransbullar.

Nu när hösten kommer och det är fullt med äpplen på alla träd så skulle det vara super med en assistent så att man kunde göra äppelmos hemma. Fylla frysen med äppelmos så man har hela vinterhalvåret. Det är sånt jag skulle göra om jag fick min efterlängtade assistent! Kanske ska önska mig det i en lite för tidig julklapp!

 

 

6 comments / Add your comment below

  1. jaa,, vill också ha en. Hade underlättat så mycket och allt hade varit roligare. Tyvärr har jag ingen plats, men annars hade jag så gärna köpt en.

Lämna ett svar

Till startsidan