Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Säger bara brrrr 🥶

Idag är det riktigt kallt 🥶. Karims klass skulle åka skridskor på gympan och som vanligt ville han inte vara med.

Jag gick till stan idag och handla upp mitt presentkort jag fick av kommunen och jag hittade en hel del till Karim så han är klar. Fadi köper jag till nästa månad innan jul så ja det kommer bli lite stressigt i alla fall.

Mannen körde mig till skolan så jag kunde hämta Karim för jag ville verkligen inte vara ute i denna kyla. Tvättar idag och det är en hel hel del 😊.

Köttfärssås och bandpasta blir det idag 😊

Hur har eran dag varit ?

12 comments / Add your comment below

  1. Jag var toktrött så jag sov mig igenom den tyvärr. Vet inte om det berodde på vaccinet eller oron över mannen på ortopeden ja vi får se hur det blir här

  2. Jag satt och skrev ner en lista på alla julklappar jag behöver köpa. Ska försöka beta av det så fort som möjligt så att jag inte känner någon stress. Ha ha, det blir alltid lite stress i december 🙂

Lämna ett svar

Till startsidan