Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ny månad 😊

Och sista månaden på detta år 😊. Snart har ett helt år gått men skoja ni detta året har sprungit i väg, vart har den tagit vägen helt otroligt.

Igår innan Karim la sig bäddade jag upp underslafen till mannen men då undrar säkert ni varför då? Jo för på nätterna hostar jag som bara den och jag vill inte väcka honom och så länge som jag hostar så får han sova inne hos Karim 😂😂 vilket han gör gladeligen mer än gärna 😂.

-9 är det nu men det ska snart gå till -13 idag 🥶. Snart är det APT sista detta år. Och vill ni höra något roligt? Ja det vill ni. Igår skrev jag på papper så jag är fast på den nya avd 😊.

Ni får ha en underbar onsdag

11 comments / Add your comment below

  1. Grattis till fastanställningen. Visst är det skönt att slippa jaga timmar? Undrar också vart det här året tagit vägen. Vill egentligen vrida klockan tillbaka ett år, och göra om men det går inte.

Lämna ett svar

Till startsidan