Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Gokväll finisar

Idag klev H upp samtidigt med mig och Karim 😊 annars kommer han upp en kvart senare än oss men inte idag.

H körde oss till skolan och jag lämnade Karim på fritids och sen gick jag till jobbet Åhh vad kallt det var så tidigt på morgon att det nästan gjorde ont i hela kroppen.

Vi fick en till elev idag och hon gick med hörlurar i öronen och pratade rätt mycket i telefonen men då sa jag till henne, hon bad om ursäkt och sen pratade hon rätt mycket med tjejen vi har i köket och det kom fram att dom kommer från samma land 😊

När jag hämtade Karim så va hans lärare kvar så jag ställde mig och pratade lite med henne och idag va han lugnare när jag hämtade än igår 😊 men så fick han inte sin lur på hela kvällen igår pga av hans beteende.

Är så trött av denna hosta

Hoppas ni haft en bra dag idag

Lämna ett svar

Till startsidan