Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ny vecka 😊

Ja då va det en ny vecka igen 😊 och så här ser min vecka ut 👇

Måndag: Ledig Tisdag: Ledig Onsdag: 13.00-21.15 Torsdag: 7.00-16.00 Fredag: 7.00-14.00 Lördag: Ledig Söndag: Ledig

Ja en skön vecka har jag i alla fall 😊.

I fredags så hade jag ju ordnat att Fadi skulle gå med Karim till disco vilket han gjorde med men när Fadi skulle gå från honom och han såg hur mycket folk det va så ville inte Karim vara där själv. Fadi hade försökt med honom i 40 minuter sen tog han med sig lillebror hem. Så när jag vakna på lördagen så sa Karim att han vill att jag är med nästa gång och ja om jag inte jobbar då men vi får se.

Idag när jag lämnade honom på skolan så sa en mamma som jag lärt känna att det va över 100 människor och ja då förstår jag att han inte ville vara själv där även om det va 50-60 barn så förstår jag att Karim inte ville. Och det hade varit barn som grät efter sina föräldrar hörde jag. Men dom är små och disco är så så nytt för dom.

Idag har jag varit på möte och sen vid 16:00 blir det att tvätta men annars så kommer dagen vara lugn för min del 😊.

Hoppas ni får en bra start på denna vecka ?

10 comments / Add your comment below

  1. Klart att den kan vara lite läskigt med det första discot! Eller att göra något annat man kanske inte testat förut. Men nu har han testat det och vill säkert prova igen fler gånger framöver.

    1. Ja det är det och med så mycket folk som det va men ska se om jag är ledig nästa gång så kanske han kan gå

  2. Ja dom är inte så gamla ännu, även om disco kan vara kul. Jobbar en del, men ledig onsdag och torsdag den här veckan.
    Ska även ha mitt barnbarn på lördag vilket vi ser fram emot.

Lämna ett svar

Till startsidan