Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

New week 👍

Idag va INTE Karim så sugen på att gå upp och gå till skolan så jag fick typ tvinga honom att gå upp idag.

Men det är bara denna vecka och sen är det påsklov 👍

 

Min vecka ser ut så här 👇

Måndag: 13.30- 21.15 Tisdag: 7.00-17.00 (13.00-17.00 brandutbildning) Onsdag: 10.00 vc 13:00-21:00 jobb Torsdag: 6.45-15.00 Fredag: Ledig Lördag: 7.00-21.00 Söndag: 6.45-15.00

Egentligen hade jag dag pass på onsdag men eftersom jag måste till vc kl: 10.00 på onsdag så fick jag byta pass och starta mitt jobbpass med APT. Även fredag har jag ett möte inplanerat 😊 så denna vecka är det rätt fullt upp

Jag har hittat en ny serie playmakers heter den och den handlar om tjejer som är tillsammans med killar som spelar fotboll eller hockey utomlands så dom bor i olika städer och får även flytta runt om dom blir trejlad som det heter och vi får följa deras liv 😊 väldigt kul och intressant att titta på tycker jag 👍.

Ni får ha en bra start på denna vecka och en härlig måndag

11 comments / Add your comment below

  1. Det låter som en riktigt fullspäckad vecka! Du kanske skulle behöva ha påsklov som Karim😄 Så kul att du har hittat en serie som du gillar. Tjejerna i serien verkar ha ett spännande liv.

  2. Det är verkligen en fullspäckad vecka! Här var inte heller barnen sugna på att gå upp men vi är ju sjuka här hemma så det gör inget.

  3. Fullt upp den här veckan ser jag. Vem har lust att gå upp alltid? Nu har vi haft höststormar ute och då är det ännu skönare att dra täcket över huvudet en stund.

Lämna ett svar

Till startsidan