Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ny vecka 😊

Påsklov 🐣 även jag har påsklov i år 👍

Efter jobbet igår skulle jag har gjort så mycket men orken fanns inte. Mannen körde mig till sjukhus apoteket så jag kunde hämta ut min medicin som håller på ta slut eller redan är slut. Vi lagade mat tillsammans 😊 och sen så packade jag för en vecka till Karim och mig 😊 ja det va allt som jag orkade efter en jobbhelg.

I år kunde jag ta semester denna vecka och det behövs kan jag säga. Jag gillar alla på min nya avd det är inte det och missförstå mig rätt men det är en tung avd och det är så mycket som jag får lära mig. Så ja en vecka ledigt denna vecka är värt att ta ut.

Mellan 10-11 hade jag möte på familjeenheten i centrum där vi bor efter det gick jag till Karims skola och hämtade lite kläder som va kvar och sen packade vi bilen med alla våra väskor och man kan nästan tro att vi ska flytta dit men det är mycket för en vecka kan jag säga 😊.

Vi har kommit ca halva vägen och Karim frågar hela tiden vart vi är och när vi är framme 😊 han längtar starkt efter sina kusiner.

Ni får ha en bra måndag och en härlig start på påsklovet

Lämna ett svar

Till startsidan