Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Snart är det helg 😊

Fadi han hade skolavslutning idag så äntligen har han sommarlov 😊

Idag fick Karim vara hemma från skolan för igår när jag skulle hämta honom upptäckte jag att hans vänsterhand va väldigt svullen och den gjorde ont sa han. Hans ena pedagog sa att det va ett getingstick så hon sa att jag skulle lägga en kompress som är dränkt med alsolsprit och Linda om och det va det första jag gjorde när vi kom hem.

Igår va det även Rostafest på skolan vilket jag helt hade glömt bort men det va kul att se vad Karim gjort i skolan och dom hade även satt upp lite stationer med tävlingar och sen en scen där några barn sjöng 😊.

Fadi hade skolavslutning idag så ett år på gymnasiet har han avklarat 😊. Karim har skolavslutning nästa torsdag och två föräldrar samlar in 60kr till fröknarna så vi alla kan ge dom något 😊 helt galet att jag har en som gått ut första året på gymnasiet och en ska sluta 1:an, så stora barn jag har 😊.

Så svullen han va igår men idag bättre men lite svullen och det stramade sa han och att det gjorde ont idag .

Hoppas ni haft en bra torsdag

Lämna ett svar

Till startsidan