Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Igår kom vi hem igen

Att äntligen få sova i sin säng igen

Som sagt jag och Karim har inte varit hemma på 2 veckor så att komma hem igen va faktiskt rätt skönt och nu har jag bara en vecka kvar på min semester och dom dagarna ska jag tvätta allt och städa men jag ska även slappa.

Att få sova i sin säng igen va rätt skönt och jag minns inte att den va så skön 😂 som den faktiskt är.

Kusinerna blev med oss hem och deras lilla fick syn på min äldsta och som vanligt så bara grät han 😂. Fadi va ju inte med på Öland han va hemma själv samt att han jobbat och haft det skönt här hemma 😊.

Fadi han ska även byta skola nu till hösten och när jag kom hem igår så visade han upp ett papper där det stod att han va antagen. Han ska börja handels programmet istället för fordons och om det verkligen är det han vill så är det ju kul.

Men efter att vara borta i 2 veckor så är det skönt att vara hemma igen men tråkigt man ska packa upp och tvätta så jag tar lite hemma och sen imorgon ska jag ta typ sängkläder och handdukar i tvättstugan annars blir jag aldrig klar med tvätt det är verkligen så mycket 😂

Lämna ett svar

Till startsidan